CONTACT/ROUTE

La Ferme de Madelonnet                                                                                                                          Madelonnet                                                                                                                                                  43200 SAINT JEURES

TELEFOON (nederlands sprekend):

  •  00-33-4-43-08-62-69
  •  00-33-6-14-76-21-65

                                                                                                                                                  

Email :

Facebook :

 

 

         

  HOE KOMT U BIJ "La Ferme de Madelonnet"?

GPS : lat = 45.074564  lon = 4.24103

Vanuit de richting van Tence neemt u eerst de richting Yssingeaux via de D 103. Na ongeveer 1 km neemt u de D 500 links richting le Mazet St Voy. U rijdt door de gehuchtjes Mendigoules en La Bonne Mariotte en komt aan in het gehucht Madelonnet. La Ferme de Madelonnet is de laatste boerderij aan de rechterkant op de hoofdweg.

Vanuit de richting van St Etienne of van Le Puy en Velay volgt u de RN 88. Neem de afslag Yssingeaux. Daarna gaat u richting het centrum, u komt langs het gemeentehuis (Hôtel de ville) en gaat vervolgens rechts van de fontein. Kies eerst de richting Queyrières en vervolgens de richting St Jeures via de D 7. In St Jeures aangekomen neemt u de richting le Mazet St Voy nog steeds via de D 7. U komt door het dorpje Freycenet. Na ongeveer 2 km slaat u linksaf richting Tence, u komt nu op de D 500. Rijd via het gehuchtje Les Hostes tot aan Madelonnet. La Ferme de Madelonnet is de eerste boerderij aan uw linkerhand op  de hoofdweg.

Vanuit de richting van Le Mazet St Voy neemt u eerst de richting St Jeures via de D 500. Na ongeveer 2 km slaat u rechtsaf richting Tence nog steeds op de D 500. Rijd via het gehuchtje Les Hostes tot aan Madelonnet. La Ferme de Madelonnet is de eerste boerderij aan uw linkerhand op de hoofdweg.

Handige linken voor uw verdere reis door Frankrijk :

 site in Frankrijk een pension(bed & breakfast) zoeken

 site vakantie boeken bij nederlanders

site frankrijk bed and breakfast startpagina

 

© 2016